De Rotary Santa Run
De Santa Run op ZONDAG 15 december 2019 in Hilversum is een initiatief van de Hilversumse Rotary clubs, Run2Day Hilversum en in samenwerking met Foodhall MOUT. De Santa Run is een echte Fun Run en geschikt voor jong en oud. Alle deelnemers rennen, huppelen, dansen of wandelen in Kerstman-pak door Hilversum. Iedereen kan dus mee lopen! Met dit evenement wordt geld opgehaald voor de Landelijke Nierstichting en Internationaal Roelstoeltennister Wendi Schutte uit Hilversum.
Praktische Informatie
De start en de finish zijn bij Foodhall MOUT op het Marktplein in Hilversum.
De warming up is om 15:30u en de start is om 16:00u
De kosten, inclusief kerstman-pak, medaille en startnummer zijn €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen. Voor jeugdteams geldt een speciale pakketprijs neem daarvoor contact op met Jos Lucas van de organisatie mail jos.lucas@practicum.nl
De kerstman pakken en startnummers kunnen vanaf dinsdag 10 december 2019 op vertoon van het inschrijfformulier bij Run2Day, ‘s-Gravelandseweg 27 Hilversum worden opgehaald. Na de finish worden de cheques voor de Goede Doelen uitgereikt en zal een DJ nog voor de nodige muzikale Kerstsfeer zorgen onder de luifel bij MOUT tijdens de afterparty met Kerstbar en food.