Informatie

Door Corona vindt er geen Santa Run plaats in 2020. De voorlopige Santa Run op ZONDAG 12 december 2021 in Hilversum is een initiatief van de Hilversumse Rotary clubs, Run2Day Hilversum en in samenwerking met Foodhall MOUT. De Santa Run is een echte Fun Run en geschikt voor jong en oud. Alle deelnemers rennen, huppelen, dansen of wandelen in Kerstman-pak door Hilversum. Iedereen kan dus mee lopen! Met dit evenement wordt geld opgehaald voor een nog nader te bepalen Goede Doelen.
Praktische Informatie
De start en de finish zijn bij Foodhall MOUT op het Marktplein in Hilversum.
De warming up is om 15:30u en de start is om 16:00u
De kosten, inclusief kerstman-pak, medaille en startnummer zijn €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen. Voor jeugdteams geldt een speciale pakketprijs neem daarvoor contact op met Jos Lucas van de organisatie mail jos.lucas@practicum.nl
De kerstman pakken en startnummers kunnen vanaf dinsdag 7 december 2021 op vertoon van het inschrijfformulier bij Run2Day, ‘s-Gravelandseweg 27 Hilversum worden opgehaald. Na de finish worden de cheques voor de Goede Doelen uitgereikt en zal een DJ nog voor de nodige muzikale Kerstsfeer zorgen onder de luifel bij MOUT tijdens de afterparty met Kerstbar en food.